Trouwjaponnen

Prinses Bruidsmode heeft voor jou de perfecte bruidsjurk!

Onze collectie is erg breed met véél bijzondere jurken. Om jouw droomjurk helemaal naar wens én op maat te maken hebben wij ons eigen atelier. Hier kan jouw jurk geheel op maat en op lengte, maar ook naar wens aangepast worden. Zie je een jurk die je erg mooi vindt, maar zou je graag een langere mouw, andere halslijn, bedekte rug of iets anders willen? Laat het ons dan weten. In overleg kunnen wij jouw droomjurk helemaal naar jouw wensen aanpassen. Graag helpen we je met het vinden van jouw droomjurk!

In onze collectie hebben we ruim 600 unieke bruidsjurken. Hieronder treft je een deel van onze nieuwe 2021 collectie én lopende collectie van 2020.

Lieve Bruiden,

Met pijn in ons hart moeten wij onze deuren sluiten tot en met 19 januari 2021. Wij hopen jullie vanaf 20 januari weer te kunnen verwelkomen in onze bruidsmodezaak. Je kunt alvast online een afspraak maken voor het passen van onze droomjurken. Voor vragen kunnen jullie ons altijd bellen of mailen. Wij kijken ernaar uit om jullie in het nieuwe jaar weer te kunnen verwelkomen.

Liefs,
Team Prinses Bruidsmode