Ons verhaal

Prinses Bruidsmode heeft haar deuren geopend op 01 april 1994 aan de Van Kinsbergenstraat 2, te Apeldoorn. Een kleine bruidsmodezaak met oog voor de bruid. Aandacht en service stonden altijd centraal. Na 13 jaar was Prinses Bruidsmode uit haar jasje gegroeid. De winkel was te klein en dit was reden om te verhuizen naar een betere en grotere locatie. Na vele duizenden tevreden bruiden en honderden bruidegommen was het nu tijd om ergens anders verder te gaan.

 

In 2007 is Prinses Bruidsmode gevestigd aan de Stationsstraat 132, te Apeldoorn. Het huidige pand is 1000 m2 met 2 verdiepingen (inclusief lift!). Hiermee biedt het 5 grote paskamers en daarbij behorend 5 speciale zithoeken voor familie en vrienden van de bruiden. Tevens is er een atelier aanwezig waarin door deskundige coupeuses de bruidsjurken helemaal op maat en naar wens worden gemaakt.

Het team bestaat momenteel uit 13 personen waarin we meerdere verkoopadviseuses, coupeuses en assistentes hebben.

Lieve Bruiden,

Met pijn in ons hart moeten wij onze deuren sluiten tot en met 19 januari 2021. Wij hopen jullie vanaf 20 januari weer te kunnen verwelkomen in onze bruidsmodezaak. Je kunt alvast online een afspraak maken voor het passen van onze droomjurken. Voor vragen kunnen jullie ons altijd bellen of mailen. Wij kijken ernaar uit om jullie in het nieuwe jaar weer te kunnen verwelkomen.

Liefs,
Team Prinses Bruidsmode