Ons verhaal

Prinses Bruidsmode heeft haar deuren geopend op 01 april 1994 aan de Van Kinsbergenstraat 2, te Apeldoorn. Een kleine bruidsmodezaak met oog voor de bruid. Aandacht en service stonden altijd centraal. Na 13 jaar was Prinses Bruidsmode uit haar jasje gegroeid. De winkel was te klein en dit was reden om te verhuizen naar een betere en grotere locatie. Na vele duizenden tevreden bruiden en honderden bruidegommen was het nu tijd om ergens anders verder te gaan.

 

In 2007 is Prinses Bruidsmode gevestigd aan de Stationsstraat 132, te Apeldoorn. Het huidige pand is 1000 m2 met 2 verdiepingen (inclusief lift!). Hiermee biedt het 5 grote paskamers en daarbij behorend 5 speciale zithoeken voor familie en vrienden van de bruiden. Tevens is er een atelier aanwezig waarin door deskundige coupeuses de bruidsjurken helemaal op maat en naar wens worden gemaakt.

Het team bestaat momenteel uit 13 personen waarin we meerdere verkoopadviseuses, coupeuses en assistentes hebben.

Beste Bruid,

Graag willen we je hierbij informeren over het Corona virus en jouw afspraak bij ons.

In verband met de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt de winkel te sluiten van 21 maart t/m 7 april.

Wij zijn wel gewoon per telefoon: 055-5786464 en e-mail: info@prinsesbruidsmode.nl bereikbaar.

Graag verwelkomen wij jou vanaf 8 april weer in onze bruidszaak.
Onze verkoopadviseuses staan voor je klaar om met alle liefde jouw droomjurk te vinden.

Onze bruidszaak is hygiënisch gereinigd en we hebben desinfecterende handgels beschikbaar. We proberen zoveel mogelijk contact te beperken tijdens de afspraak. Onze bruidszaak is zo ingericht dat elke bruid haar eigen ruimte heeft in de winkel, hierdoor is het aantal personen bij jouw paskamer beperkt tot jouw eigen entourage en verkoopadviseuse.

Indien je vragen hebt, dan vernemen wij deze graag.

Met vriendelijke groet,
Team Prinses Bruidsmode