Nieuws

Onze derde vlog staat online!

In deze video nemen we jullie mee naar de prachtige show van het Spaanse bruidsmode merk Pronovias in Barcelona. Tevens gaan we naar de grote bruidsmode designers beurs de ‘Barcelona Bridal Fashion Week’. Op de beurs laten we jullie de mooiste jurken van o.a. Maggie Sottero, Randy Fenoli en Modeca zien. En als laatste gaan we langs de prachtige showroom van het evenals Spaanse merk Rosa Clara.
Bekijk de video en abonneer je op ons kanaal 💕

De 2020 collectie komt al binnen!

Een deel van onze 2020 collectie is al binnen. Prachtige bruidsjurken van Ladybird, Sincerity en Sweetheart hangen al klaar in onze winkel. Kom je binnenkort onze nieuwste jurken bewonderen en passen? Maak snel een afspraak!

Onze tweede vlog staat online!

Heb jij onze tweede vlog al bekeken?  In deze video nemen we je mee naar de beurs in Essen waar we een deel van onze 2020 collectie hebben ingekocht. Prachtige bruidsjurken van Sincerity, Lillian West, Sweetheart, Demetrios, San Patrick, Nicole Spose, Amelie, Diane Legrand en anderen zijn te zien.
Abonneer je op ons kanaal en bekijk als eerste onze volgende vlogs. Deze zal gaan over de nieuwe jurken die wij in Barcelona gaan inkopen van merken zoals Pronovias, Rosa Clara, Maggie Sottero, Rebecca Ingram, Modeca en nog vele anderen.

https://www.youtube.com/watch?v=Fb3jFcw5GYQ

Collectie 2020 ingekocht!

De afgelopen weken hebben we al heel veel nieuwe jurken ingekocht. We zijn naar de beurzen geweest en hebben al prachtige jurken ingekocht van Demetrios, Sincerity, Ladybird, Diane Legrand en andere merken. Vanaf augustus/september zullen de nieuwe jurken binnen komen. Binnenkort zullen we ook prachtige jurken inkopen van Pronovias. Volg ons op instagram en Facebook voor meer informatie en leuke foto’s!

Prinses Bruidsmode bestaat dit jaar 25 jaar!

Op 1 april 1994 opende Prinses Bruidsmode haar deuren aan de van Kinsbergenstraat. Toen begonnen met enkele tientallen bruidsjurken en nu gegroeid tot een prachtige winkel met honderden unieke bruidsjurken!

 

 

 

 

Een leuke blog geschreven door Lotte!

Guess what: Ik word zelf bruidje!

Twee jaar geleden heb ik verschillende blogs geschreven vanuit mijn studie over trouwerijen. Twee jaar later mag ik aankondigen dat ik zelf een bruidje word. En nee, zelf sta ik (nog lang) niet voor het altaar, maar op zaterdag 1 oktober mag ik wél the bride-to-be inspireren met de nieuwste collectie van het merk Ladybird Bridal. Ik word namelijk model bij Prinses Bruidsmode in Apeldoorn!

Wil je de gehele blog lezen? Ga dan naar lottewordteenbruidje !

 

Jouw bruidsjurk perfect op maat!

Wist je al dat wij ons eigen atelier hebben?

Jouw bruidsjurk moet natuurlijk helemaal perfect voor je zijn. Onze ervaren coupeuses zorgen ervoor dat je jurk perfect aansluit en naar jouw wensen is. Uiteraard zorgen we ervoor dat de jurk helemaal op maat en op lengte is. Maar we kunnen ook andere aanpassingen maken aan je jurk zoals verandering in de halslijn, mouwen, extra bewerking enz. Kortom wij maken van jouw bruidsjurk een uniek en perfect exemplaar!