Nieuws

Beurs Trouwbeleving

Dit weekend, zondag 26 januari, staan wij op de beurs van Trouwbeleving!

Een trouwbeurs maar dan anders! Vooral veel leuker! Geen saaie beurshal, teveel bedrijven of een stoffige uitstraling. Bij de trouwbeurzen van Trouwbeleving kunnen jullie volop inspiratie opdoen voor jullie bruiloft.

Bezoek het Trouwbeleving XL Event in de Zwitsal Fabriek in Apeldoorn. Op deze prachtige, industriële locatie vindt de leukste en gratis trouwbeurs in gelderland plaats. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste bedrijven, tips voor een intieme ceremonie of opzoek zijn naar de mooiste bruidsjurk. Bij het Trouwbeleving XL event in de Zwitsal Fabriek in Apeldoorn zijn jullie op de juiste plek. Willen jullie inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bezoek dan de gratis trouwbeurs in gelderland bij de Zwitsal Fabriek in Apeldoorn op zondag 26 januari 2020.

Beleef, proef en geniet tijdens deze gratis te bezoeken trouwbeurs op een unieke trouwlocatie in Apeldoorn. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. 
Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar onder andere wat een trouwambtenaar en live muziek voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Geniet van de heerlijke bruidstaart na de ceremonie en proost samen met ons op jullie verloving!

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 25 minuten.

Prinses Bruidsmode bestaat dit jaar 25 jaar!

Op 1 april 1994 opende Prinses Bruidsmode haar deuren aan de van Kinsbergenstraat. Toen begonnen met enkele tientallen bruidsjurken en nu gegroeid tot een prachtige winkel met honderden unieke bruidsjurken!

 

 

 

 

Een leuke blog geschreven door Lotte!

Guess what: Ik word zelf bruidje!

Twee jaar geleden heb ik verschillende blogs geschreven vanuit mijn studie over trouwerijen. Twee jaar later mag ik aankondigen dat ik zelf een bruidje word. En nee, zelf sta ik (nog lang) niet voor het altaar, maar op zaterdag 1 oktober mag ik wél the bride-to-be inspireren met de nieuwste collectie van het merk Ladybird Bridal. Ik word namelijk model bij Prinses Bruidsmode in Apeldoorn!

Wil je de gehele blog lezen? Ga dan naar lottewordteenbruidje !

 

Jouw bruidsjurk perfect op maat!

Wist je al dat wij ons eigen atelier hebben?

Jouw bruidsjurk moet natuurlijk helemaal perfect voor je zijn. Onze ervaren coupeuses zorgen ervoor dat je jurk perfect aansluit en naar jouw wensen is. Uiteraard zorgen we ervoor dat de jurk helemaal op maat en op lengte is. Maar we kunnen ook andere aanpassingen maken aan je jurk zoals verandering in de halslijn, mouwen, extra bewerking enz. Kortom wij maken van jouw bruidsjurk een uniek en perfect exemplaar!