Vlog

Prinses Bruidsmode vlogt!

Prinses Bruidsmode heeft al drie vlogs gemaakt!

Onze eerste vlog is een Q&A waarin we diverse vragen van onze bruiden hebben beantwoord. Tevens laten we een deel van onze winkel zien.

De tweede vlog is opgenomen tijdens het inkopen van een deel van de 2020 collectie. In deze video nemen we je mee naar de beurs in Essen. Prachtige bruidsjurken van Sincerity, Lillian West, Sweetheart, Demetrios, San Patrick, Nicole Spose, Amelie, Diane Legrand en anderen zijn te zien in de video.

Onze derde vlog staat nu ook online! Deze is opgenomen in Barcelona tijdens het inkopen van de nieuwste jurken van Pronovias, Rosa Clara, Randy Fenoli en andere merken. Abonneer je op ons kanaal en bekijk als eerste onze vlogs!

Vlog 1 
Vlog 2

Vlog 3

Lieve Bruiden,

Met pijn in ons hart moeten wij onze deuren sluiten tot en met 19 januari 2021. Wij hopen jullie vanaf 20 januari weer te kunnen verwelkomen in onze bruidsmodezaak. Je kunt alvast online een afspraak maken voor het passen van onze droomjurken. Voor vragen kunnen jullie ons altijd bellen of mailen. Wij kijken ernaar uit om jullie in het nieuwe jaar weer te kunnen verwelkomen.

Liefs,
Team Prinses Bruidsmode