Nieuws

Prinses Bruidsmode bestaat dit jaar 24 jaar!

Op 1 april 1994 opende Prinses Bruidsmode haar deuren aan de van Kinsbergenstraat. Toen begonnen met enkele tientallen bruidsjurken en nu gegroeid tot een prachtige winkel met honderden unieke bruidsjurken! Op 1 april dit jaar hebben we feestelijk gevierd dat we al 24 jaar geopend zijn.

 

 

 

 

 

Een leuke blog geschreven door Lotte!

Guess what: Ik word zelf bruidje!

Twee jaar geleden heb ik verschillende blogs geschreven vanuit mijn studie over trouwerijen. Twee jaar later mag ik aankondigen dat ik zelf een bruidje word. En nee, zelf sta ik (nog lang) niet voor het altaar, maar op zaterdag 1 oktober mag ik wél the bride-to-be inspireren met de nieuwste collectie van het merk Ladybird Bridal. Ik word namelijk model bij Prinses Bruidsmode in Apeldoorn!

Wil je de gehele blog lezen? Ga dan naar lottewordteenbruidje !

 

Jouw bruidsjurk perfect op maat!

Wist je al dat wij ons eigen atelier hebben?

Jouw bruidsjurk moet natuurlijk helemaal perfect voor je zijn. Onze ervaren coupeuses zorgen ervoor dat je jurk perfect aansluit en naar jouw wensen is. Uiteraard zorgen we ervoor dat de jurk helemaal op maat en op lengte is. Maar we kunnen ook andere aanpassingen maken aan je jurk zoals verandering in de halslijn, mouwen, extra bewerking enz. Kortom wij maken van jouw bruidsjurk een uniek en perfect exemplaar!